fredag 29 maj 2015

Hårt uppför kortbent och ösregn.

Egentligen var min plan att sticka iväg på mtb redan tidigt, tyvärr blir det ju sällan som man tänkt sig. Jobbet förhalade min tänkta träning flertalet gånger och till sist när jag väl kom iväg var det oundvikligt att hälften fick förläggas i ösregn. Jag som hade dängt till med kortbent idag och allt. blev lite småkallt sas, men vad gör det. Yvonne och jag hade nog vad jag skulle vilja säga årets bästa cykeltur tillsammans, riktigt grön skog regntungt mysigt och hårdkörning uppför. På plattare partier tog vi det lite lugnt, cyklade mest och pratade om allt och inget.

Vi körde också en backe uppför som jag tror att ingen av oss försökt oss på tidigare, jo nerför såklart men aldrig åt rätt håll:) Teknisk och brant och bitvis löst underlag, där finns ett par enkla drops men uppför blir det lixom lite värre.  Kul med nya utmaningar.Fortfarande nöjd med nya cykeln!
//Bananmannen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar