lördag 16 maj 2015

Distanssöndag...Söndagsdistansen blev denna vecka förlag till lördag för det passade sig bättre helt enkelt. Vi började med att köra raka spåret ut till Svedbergakulle och siktade sen mot Ängelholm. Stack in i Sibirien och Kronoskogen. Som alltid går pulsen upp när man sätter hjulen på stigarna - bara för att det är så kul att cykla stig. Det går inte att hålla nere farten till distanstempo.Efter 1.5mil skogscykling rullade vi nylagd asfalt till Jonstorp och sen vidare hem i motvind och regn, men vad gör det vi hade ju en rabarberpaj och Girot som väntade på oss där hemma!

Tre timmar och en kvart var vi ute och det är riktigt bra för min del. Jag är verkligen dålig på att köra långa distanspass, men jag försöker bättra mig. Andreas har ju varit flitigare med långa landsvägsrundor i samband med jobbpendling. Jag märker att jag blir rätt trött efter att ha cyklat mer än 2-2.5tim så det är något jag behöver vänja mig vid.

Imorgon är det söndag.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar