onsdag 6 maj 2015

Backar på Berget med klena benVi körde en liten fotosession innan själva träningen idag. Det blev många bilder, men den här blev jag väldigt nöjd med. Efter det cyklade vi backar utav bara den! Det är lätta att ta ut sig på kort tid på det viset och kort om tid var det vi hade idag.

Det kändes på ett vis bra men jag hade inte alls något riktigt tryck i benen och fick inte upp pulsen. För klena ben? Eller bara klent pannben? Tror det senare för sist kände jag mig starkare och gav Andreas en rejäl spurt vid målsnöret. Körde kanske slut mig innan backtintervallerna, Andreas kommenterade att jag hade en jäkla fart uppför.

Imorgon blir en träningsfri dag för mig och förmodligen så även fredag, då har vi lite andra roliga planer på G. Mer om det imorgon.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar