tisdag 19 maj 2015

Av o På Av o På osv...

Rubriken syftar till alla regnskurar som tar sikte på oss just nu. Det har pågått några dagar och jag börjar faktiskt tröttna.

Idag till exempel var jag övertygad om att sista skuren hällt av sig för dagen, himlen var blå ända till horisonten. Gick ner och bytte om, pumpade min fispunka fram och fyllde en vattenflaska. Planen var att köra tröskel och göra det länge. Bar upp cykeln och insåg att det redan hade börjat vräka ner.

Lackade ur lite, klickade i ena pedalen men klickade ur igen. Bar ner cykeln igen klädde av mig något lager och satte mig på monarken istället. Det må vara lite trist men man kan alltid lita på vädret i källaren. Tröskel 2x20min, väl genomfört dessutom.

Bättre lycka nästa gång, alltså imorgon!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar