tisdag 28 april 2015

Undermedvetna planer

Jag har varit och är fortfarande väldigt trött i några dagar. Vaknade motvilligt, har ingen aning om det var av ett larm en katt eller en sambo som ruskade om mig. Hade heller ingen aning om att mitt undermedvetna hade planerat cykelpendling till jobb idag men så blev det. 07:15 satt jag på Cervélon i morgonsolen i medvind, inget beslut man ångrar direkt. Åtminstone inte förrän jag skulle hem, vinden ökar ju också uppåt dagen som alla vet här.

Hem körde jag lite omvägar och lät det ta 2tim för att få lite mil och tid i sadeln, jag lät bla Kruareliden svida i benen innan jag drog ut på vischan. Rundade vid möllehässle och fick åter medvind ner från Krapperupp, där var jag snabb. Sol medvind och nedförsbacke kan ge den effekten.

Slapp bilköerna också...

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar