torsdag 2 april 2015

Tungtrampat i Svettstugan

Imorse var jag trött, förkyld och lat och tackade utan övertalning ja till bilburen skjuts till jobbet. Det resulterade i sin tur i att jag fick gå hela vägen hem sen. Det var i och för sig rätt så trevligt. Jag hittade en ny butik i centrum som tydligen funnits där sen i november. Snokade mig in och köpte med mig både te och en påse kaffebönor. Har inte hunnit provsmaka dom ännu, men tror det kan vara fint.Vad beträffande förkylningen känns det som att det går på rätt håll, jag har faktiskt inte ont i halsen längre med däremot rejäl huvudvärk. Hoppas jag kan sova bort den tills imorgon.

Jag får väl redogöra för herr Nilssons träning eftersom jag håller mig lugn. Han har kört styrka idag och inte på något fånigt gym utan nere i svettstugan på en monark.

Svettstuga är verkligen rätta ordet och svettbanden kanske inte är det snyggaste men de fyller sin funktion väl.
60 kadens på det så känns det nog gott!


Glad skärtorsdag!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar