fredag 17 april 2015

Nya prylar

Andreas hade lyckats rigga till det så att han kunde cykelpendla till jobb den här fredagen också. På hemvägen rullade han först in till Sportson för att hämta upp några små cykeldetaljer innan han tog en omväg ut på landsbygden.

Kids Collection;)


Han fick sig en rejäl motvind och var rätt mör när han kom innanför dörren här hemma. Han hade inte ätit någon lunch och hade heller ingen energi med sig under cyklingen, så lite tom var han allt.

Nu till det jag skrev att jag skulle berätta mer om idag - några nya cykelprylar! Vi har köpt varsitt nytt styre till våra mountainbikes. Det jag har på nu är helt rakt och jag vill ha ett med lite back sweep. Hittade ett ENVE med 9° sweep.


Jag har kört med XX1 en del nu och det tycker jag funkar helt fantastiskt bra! En extra klinga har jag införskaffat, 32t, det behöver jag här hemma eftersom vi har väldigt branta backar. Jag kan harva mig runt med klingan jag har på nu med 34t, men det blir lite för tungt när jag kör längre träningar.

De smågrejerna Andreas hämtade på Sportson idag var varsin uppsättning vevarmsskydd, kanonbra.
Sådärja, nu kan jag klanta mig hur mycket jag vill.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar