onsdag 15 april 2015

Klart man svarar?

Ännu en omgång källarträning, den andra denna vecka. Effektivt och bra intervallträning i form av fyra set med 20x15sek med 15sek vila. Räkna piggarna, det bör stämma i alla utom den första men så är det att ha jourtelefon...


Att svara i en telefon när okända människor ringer är inte helt okomplicerat när man är mitt i pågående intervaller och ligger högt i puls. Hur tidigt vågar du svara? Jag gör mitt bästa för att snabbt få ner pulsen, några testsvar och sedan lyfter jag luren. Varje gång misslyckas jag, flåsar i luren och låter oerhört mysko.

Här hemma håller jag på med något mycket tristare. Ett krånglande avlopp med ett halvstopp långt ner i mörkret under huset. Långa spiralvajrar stort tålamod och en massa äckligheter, det går framåt men det är definitivt inte löst ännu!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar