måndag 27 april 2015

Himla bra måndag!

Trackstand vid bananträdet.


Skönt att börja veckan med två timmars solig mountainbikecykling. Vi tog följe ut till Berget, körde eget tempo i skogen och bestämde möte vid bananträdet efteråt.

Som vi tidigare skrivit har vi köpt nya styren. Andreas har monterat på sitt, men inte jag. När vi skulle rulla iväg fick jag mig en överraskning! Han hade monterat dit sitt Syntacestyre med 12° sweep. Jag märkte direkt stor skillnad i sittställningen, till det positiva. I skogen var det rena drömmen! Bekvämare sittställning och mycket bättre kontroll och kraftöverföring då jag inte behöver hänga fram för att nå styret. Bredden är 64cm, två cm bredare än mitt gamla raka Ritchey, men det upplevdes inte för brett. Mycket nöjd!

Två andra glada nyheter har vi också fått idag! Snart har jag en bra cykelpartner i skogen, äntligen en tjej att träna med! Hon ska bara bygga ihop sin cykel först... Den andra saken är att vi får sällskap i vår stuga i Sälen i augusti av dom vi tidigare snyltat boende av. Det kommer bli grymt kul!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar