måndag 23 mars 2015

XX1 Bra skit

Tog ut Cuben på en lite längre och hårdare test efter jobb idag. Körde grusväg och asfalt, har fortfarande inte tätat alla vajerhål… Visserligen saknar jag känslan i XTRreglaget och dess möjlighet att växla med pekfingret men å andra sidan är det säkert en vanesak…
Cyklade lite kuperat eller böljande kan vi väl säga, kunde ligga på rätt bra och kan konstatera att 36t fram med XX1 är en nödvändighet om det ska gå undan på tex cykelvasan i augusti. Däremot tror jag att 34t kommer passa mig bättre när det tränas på Berget, där är det väldigt gott om branta stigar och för att orka hålla lite tempo under en 2 timmars runda där får jag nog gå ner ett snäpp. Detta vet jag inte ännu, bara lite självinsikt och spekulationer, snart nog ska jag upp och testa!

Eftersom att det blev lite hårdkörning i en och en halv timme kunde jag också konstatera att jag känner mig risigare än vad jag är, men det saknas en del tryck i benen där jag skulle vilja ha det. Nu är det ju inget att stirra upp sig över ännu, det är bara mars.Nu blir det K-limpa med brunsås!
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller24 mars 2015 08:25

  Topp!

  Fast du blir ju starkare av att köra 36.Klarar jag det så klarar du det. :)

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB24 mars 2015 10:53

  Ja den som lever får se, ska upp och köra lite så får vi se:)
  När brukar du åka till mallis på höstkanten Patrik?

  SvaraRadera