tisdag 31 mars 2015

Utejobb hela tisdagenHar jobbat ute större delen av dagen, det var riktigt skönt trots det gråmulna vädret. Jag började med sovmorgon, inte för att jag sov längre men jag behövde inte rusa iväg lika tidigt som vanligt och det är rena lyxen! Gick sedan bort till skogsdungen och förberedde en brasa innan resten av gänget kom.

Grillat är godast!


Ingen träning idag heller pga fortsatt förkylningsläge för min del. Andreas har tränat, fast lugnt. Imorgon ska vi testa en ny sorts intervaller, ett gäng 15sekunders. Hoppas på att jag inte blivit sämre så ska det nog gå bra. Ska kurera mig med en skopa Ben & Jerrys.

//Y

2 kommentarer:

 1. Elna - formcykel.se2 april 2015 09:08

  Fin bild på dig! Gott med pinnbröd btw, det var evigheters evigheter sedan jag åt det, blev himla sugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB2 april 2015 18:19

   Tack :) Ja visst är det gott, allra helst en småregnig dag i skogen!

   Radera