tisdag 24 mars 2015

Nytt gummi på Cervélon

Om ni kommer ihåg så upptäckte jag förra året att det trots allt fanns en tjusning med att köra landsvägscykel. Jag var ju alldeles för sent ute och hann bara fånga ett par av dom sista varma dagarna på linjehoj innan det hux flux blev testcykelsäsong. Har faktiskt inte släppt tanken och jag har grämt mig hela vintern att jag inte började köra lite tidigare.


Nu är jag med från start, har idag plockat av rejält torrspruckna och slitna däck och satt dit nya, ny slang blev det också...


Nu var det ett tag sedan jag hade av däcken på dom här fälgarna, jag hade för mig att det var ett elände att kränga på nya. Idag gick det lätt, det är bara att tacka för det och hoppas på samma lycka nästa gång...


Gokväll!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar