söndag 22 mars 2015

Naturliga intervaller på Berget

Andreas valde att cykla ute igår när det var som ruggigast väder, jag stack ut idag och fick tillochmed några solstrålar på mig. Ska inte påstå att det var speciellt angenäm temperatur ändå, men det känns ju alltid trevligare med sol!

Tänkte mig en tvåtimmarsrunda och stack iväg mot Mölle. Tog det rätt så lugnt på vägen ut och så lugnt det nu går uppe på Berget tills jag blev ikappåkt av Anders. Vi slog följe och då kunde jag ju inte fortsätta mesköra, fick gasa på lite mer! Det var riktigt kul med sällskap att snacka cykel med, om än att det är liite svårt ibland när man flåsar som mest. Glömde helt bort att ta någon bild så allt jag kan erbjuda är dagens pulskurva. Fler pulshöjare än planerat och bara 1:40 i tid, men lika glad för det är jag.


Om man tittar på pulsen kan man se att vårt Berg erbjuder gott om korta, branta backar på två-tre minuter, finfina intervaller!

På hemvägen hittade vi Andreas vid Lerhamn och han hade minsann tagit ut 29:an på en testtur. Det är rätt så blött och geggigt i skogen och han inte ville skita ner cykeln eftersom han inte satt igen alla vajerhål ännu, därför körde han bara på asfalt och gruscykelbanan. Han hade tagit några vändor i backen och känt lite på växlarna, de verkar funka kanon. Snart är är det dags för min Giant att byta växelgrupp!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar