onsdag 25 mars 2015

När två blir ett


Vad hittade väl jag i källaren när jag kom hem efter jobbet? Jo, en kaffesörplande cykelmekande snubbe i rosa keps i full färd med att jobba på min cykel. Helt i min smak!

Borta är min älskade XTRväxelgrupp, nu sitter det i stället SRAM XX1. Ja... vi får väl se vad jag gillar det... Tror att det blir kanonbra! Monteringen är nästan klar, det ska bara bytas body på bakhjulet och sedan kapa kedjan och på med den.

Från tvådelat till singelklinga - lite lättare, lite snyggare.


Hoppas på fint cykelväder snart så jag kan ut och testa så fort den är klar! Får väl nästan ta och be om ursäkt för alla blogginlägg om just cykelmek och XX1, det är ju tredje cykeln vi (Andreas..) monterar ihop. Det går lite på löpande band!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar