lördag 28 mars 2015

Flytten till Falun

FlyktPlanen börjar ta form, vi vill flytta till en varmare plats med mer backar, slakmotor, skog, sol och sist men absolut inte minst mindre antal dagar med dödsvind. Vi har förstått att Falun is the place to be… Finns ju en hel del folk som cyklar där också, vad trevligt!

Det är nästan så att det skulle kunna bli så men då ligger kanske GC eller Mallorca närmare i tankebanorna.

Vi var idag ute och körde distans, såg riktigt fint ut genom fönstret vid frukost. Väl ute var det oxå väldigt fint så länge vi höll vinden i ryggen, sedan tog det roliga slut. Trots ca 6-7 plusgrader blev det jäkligt kallt i motvinden och den höga luftfuktigheten från havet. Ute på landsbygden bland alla öppna fält finns heller inget lä att hitta. Dessutom har vi varken uppförs- eller nedförsbackar, bara platt enformigt landskap, förutom vårt Berg då såklart, dötrist. Helt dränerade av blåst och kyla var vi båda två när vi kom hem och vi däckade på varsin våning.

Visst är det upplyftande att läsa en blogg som går i en positiv anda alltid, rena rama Facebooklyckan?! Inga bilder tog vi heller, förutom en på några sippor men den har vi redan förbrukat på Instagram. Tycker att det är för trist med blogginlägg utan bilder så här är en bild på Kullens fyr från förra året.//Y&A

8 kommentarer:

 1. Säter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB28 mars 2015 21:01

   Jag förstår inte varför vi inte tänkte på Säter Emil, det är ju där allt händer:) Hoppas att du snart mår bättre, vi håller alltid tummarna för dig!!!

   Radera
 • Jämtland är fint det med, nu när ni har rullskidor kan väl steget till snö inte vara så svårt. Dock har vi dödsvindar...snygg lykta ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB28 mars 2015 21:10

   Ja, snö skulle vara riktigt härligt! Det är något vi saknar här, det är ju inte direkt så att vi verkligen vill köra rullskidor.... Tack, det är en vacker gammal fyr :)

   Radera