fredag 13 mars 2015

Flåsettor inomhus det är ju helfel!

Det har varit riktigt pangväder här idag, får man gnälla så kändes vinden svinkall trots 7°C grader varmt. Både jag och Yvonne känner oss lite slitna från resan och la pga det träningen inomhus trots solen där ute. Flåsettor+Annat blev dagens träning. Det där +Annat var nog det som gick bäst för mig, en 25min lång högkadensintervall.

Jag hade verkligen ingen bra dag på testcykeln, slet som en galning för att få upp pulsen men det gick knappt. Så är det ibland, jag känner mig inte på topp. Lyckades däremot hålla en fin konstant höjdkurva. Enligt Forerunner 920xt ligger vår källare på hela 45m djup, inte konstigt att man är trött i benen när man kommer upp efter träning.

Förutom jobb så har jag monterat växelsystem så långt jag kunde idag. Det ska ju bli SRAM XX1 på Cuben i år. Allt är klart, nu väntar jag bara på XD bodyn så att kassetten kan monteras. Jag måste ju bara tillägga att Cube har verkligen tagit emot kritiken om vajerdragning sedan tidigare modeller, dom har tänkt till och gjort det till något riktigt enkelt. Bra där Cube!Imorgon håller verkstaden öppet igen, då kommer vår första "kund".
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar