lördag 21 mars 2015

Bra cykling, sånt tar på krafterna.

Distans tänkte jag när jag vaknade, åt mig genom en bra frulle och allt var tipptopp. Yvonne pratade i samma termer som jag men utan att jag egentligen märkte när det hände så ändrade hon sig och stack till ikea. Det var helt stilla väder under morgonen, strax innan jag skulle iväg såg jag en väderkarta på 4:an där man varnade för kulingvindar. Jag bara garvade lite o tyckte att dom är ju helt i gardinen...

Jag drog på mig munderingen, bar  upp cykeln ur källaren och stack ut näsan. Kom väl ungefär en kilometer innan dödsvinden satt rätt i nyllet, kall var den också.

Sånt tar på krafterna..


Jag beslutade efter ett tag att dra nytta av att jag faktiskt satt på en mountainbike och drog till skogs istället, alltid lika skönt!
Cyklade mig trött bland träden och rullade sedan hem till soffan och katten Olsson.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar