fredag 20 februari 2015

Ta en extra, det blir du inte sämre av - imorgon är du starkare

Efter att ha cyklat hem i snöblandat regn fortsatte jag cyklandet i källaren med 3x10min tröskel. Jag la på lite mer vikt än sist så jag inte behövde ligga i över hundrakadens, nu blev det mer lagom med runt 90 istället. Undrar om det inte börjar gå åt rätt håll nu, jag känner mig starkare - gött! Bra start på helgen alltså!Andreas har en träningsfri dag idag efter att ha blivit "beordrad" vilodag av en kompis som själv inte tränat på tre dagar. A har ju kört hårt hela veckan och det var helt rätt med vila, men det var egentligen inte vad han hade planerat. Nu sitter han och njuter av att han kommer ha utvilade ben och kunna kötta ännu hårdare på monarken imorgon!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar