fredag 6 februari 2015

Önskelista - cykelprylar

Jag har lite grejer på min önskelista inför kommande cykelsäsong. En av sakerna är faktiskt redan på G, Andreas har fixat iväg en beställning idag. Väntar på ett nytt styre med 9° backsweep.

Jag har bestämt mig för att jag nog borde testa att köra med singelklinga. Det är något jag sagt nej till ett tag för jag har trott att jag inte skulle vara stark nog att klara av det. Miche på Pedalogerna var på mig om att jag borde köra med XX1 förra året när dom skulle bygga ihop min Giant, men jag valde ändå tvådelat XTR. Jag har verkligen varit helnöjd med min utväxling, men visst skulle det vara fint med bara en klinga och slippa framväxeln! Tror att det kan bli bra med en 34-klinga, jag får en något tyngre "lättaste växel" men det borde gå vägen. Cykeln blir ju faktiskt lite lättare också och jag har väl blivit lite starkare!

Vi har lite annat smått och gott på önskelistan också, lite prylar för att förbättra sittställningen bland annat. En -10° styrstam till Andreas till exempel.

Förutom att drömma om varmare dagar med nya prylar har jag väl typ tränat idag. Jag är fortfarande lite förkyld, men inget halsont bara snorig, så det känns som att det går bra att träna. Trampade en timme på testcykeln utan pretentioner, får bli något mer strukturerat imorgon.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar