måndag 9 februari 2015

MåndagsBajken Varning - kan ge abstinens!

Ska man börja träna efter en rejäl förkylning så ska det ske med stil. Kom hem från jobb och bytte om så fort jag kunde, klädde på mig väldigt få lager, vred upp sollampan på max och vred ner vindreglaget till en behaglig nivå. 15min senare är jag framme och kan köra lagom hårt på bitvis helt torra stigar. Det kändes helt overkligt!

Ni hajjar va :)

När jag kom hem var Yvonne redo att dra iväg, för hennes del var det bäst att montera lampa på hjälmen.
//Nilsson

Då skriver väl jag vidare.
Innan jag stack iväg hann vi självklart mellanlanda med en kopp kaffe, sen på med alla attiraljer. Började i solsken och fick en vacker solnedgång efter vägen. Var upp till fyren och vände, jag tog inte några stigar bara asfalt och lite grusväg. Svepte in i skogen med lampan i höjd med Kullamannens grav och fick syn på några som iakttog mig, 8-10 ögonpar lyste i mörkret. Tror (hoppas) att det var hjortar.Det blev nog lite kallare mot slutet än vad Andreas fick uppleva men ändå underbart härligt, vårligt!
Andreas väntade på mig med kameran redo när jag swooschade uppför backen hemmavid.


En cykeltvätt bjöd han också på! Det blev faktiskt lite skitigt trots att jag inte gav mig in i skogen.
//Y

2 kommentarer:

 1. Elna - formcykel.se11 februari 2015 11:43

  OM det gav abstinens att läsa det här inlägget? Åh - längtar så efter torra stigar och fartig MTB-åkning, längt, längt, längt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB15 februari 2015 20:26

   Ja, det fina vädret och de torra stigarna satte verkligen fart på vårkänslorna! Längtar också efter mer sånt och gärna lite varmare ;)

   Radera