lördag 7 februari 2015

Framförhållning - serva cykeln redan nu

Eftersom att vi (jag) gärna skjuter saker på framtiden och har gjort så sedan i höstas är det nu hög tid även för en sån som jag.

Vi försöker vara lite kloka och få gjort service på de delar vi vet ska servas och beställa hem saker vi vet om att vi ändå kommer att beställa. Varför dra på det tills lagersaldona börjar närma sig nollan och tiden tryter för kunnig personal. Under våren ökar trycket mer och mer hos cykelhandlarna, därför är det bättre att gå till dom nu när det är lite lugnare om man tex har en gaffelservice som ändå ska göras. Sagt och gjort ;)Jag tänker även modda bort min CTD och istället montera en remote. Vet inte hur jag ska beskriva det på annat vis än att jag är riktigt trött på trestegsreglaget som sitter nere på gaffeln.

Tyvärr frodas min förkylning finfint fortfarande, det resulterade alltså i ännu en vilodag för mig. Vi får se om det möjligen är läge att smyga igång träningen under morgondagen, Yvonne däremot har varit på hugget idag! Två timmar på Monarken gjorde hon medan jag drack kaffe och fick lite jobb gjort vid datorn, när man är sjuk blir det tyvärr vissa saker som halkar efter i arbetet.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar