torsdag 5 februari 2015

Fortsatt sjukstuga

Vi fortsätter att snörvla oss vidare här och iochmed det ingen träning idag heller. Jag har iallafall blivit bättre och satsar på att köra på igen imorgon. Det har verkligen gjort nytta att bara ta det lugnt och sova mycket, jag var till och med hemma från jobbet en dag. I vanliga fall hade jag gått dit eftersom jag inte hade feber eller så och kämpat på och förmodligen kommit hem och mått sämre. Den här gången tänkte jag att jag skulle göra det kloka och stanna hemma och det verkar ha funkat.Slutade tidigt idag så vi hann med en långpromenad i solskenet och fick njuta av ett helt spegelblankt Öresund. Vi spanade efter sälar i vattnet, de brukar ju ligga och sola sig på stenarna såna här stilla dagar, men vi såg inte en enda. Däremot såg vi ett par svanar en bit ut i vattnet och den ena började simma rakt emot oss tills den var nästan inne vid strandkanten. Funderade nästan på om han skulle attackera oss men han ville väl bara visa upp sig framför kameran.

Vi vilar väl vidare ett tag till och hoppas på en friskare känsla imorgon!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar