söndag 22 februari 2015

Distanssöndag på delvis torra vägar

Vaknade till fågelkvitter imorse och strax därefter gick solen upp. Självklart gick vi upp och mumsade vi i oss en långfrulle.

Eftersom det faktiskt var utomordentligt fint väder förlade vi vår distansträning utomhus och vi fick en kanoncykling. Vi är ju som bekant inte de flitigaste utecyklisterna så här års, klimatet i Skåne passar oss inte alls. När vi stack iväg var det fortfarande blött på vägarna men allt eftersom torkade det upp mer och mer.

Inga bilder blev tagna under cyklingen men vi har vittnen till det hela eftersom vi mötte de två som brukar poängtera att vi borde byta ut källarträningen emellan åt. Ingen fara Markus och Karolina, vi gillar påtryckningar :)

Sol hade vi nästan hela vägen men det mulande det på under den sista halvtimmen och när jag väl kom hem och inomhus blev jag jättefrusen. Fick klä på mig allt jag hittade för att gå ut och tvätta min cykel. Det värsta så här års är att det blir så kallt om händerna när man blir blöt och det var det sista jag ville idag, så på med vantar och plastpåsar utanpå - funka fint!//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar