onsdag 18 februari 2015

Allt sitter i huvudet!

Idag var vi in till vår lokala cykelhandlare, Yvonne har fått sina skrillor slipade. Olof på Noréns Cykel utför även sådant, såklart blir det cykelsnack när man är där. Idag hade vi också förmånen att få samspråka med en snabbing som man nästan alltid annars bara hinner vinka till, Tomas kul att ses!!!

Idag blev det någon sorts komiskt deprimerande samtal som aldrig tycktes ta slut, vi spydde galla om det skånska väderläget just nu. Det är ju fakta, men det bara spann vidare på att hur bra kan det bli med en sådan fin sommar som den förra. Det kan ju typ bara bli sämre bla bla nag nag… Nu måste nog snart solen fram här nere vi har blivit för negativa. En positiv sak som vi kom fram till var att allt elände till och med förkylningar förmodligen försvinner när man åker till
Gran Canaria, allt sitter i huvudet…

Stack hem och sysselsatte mig med bland annat detta, 20x1min 59-61kadens 6.6kp i korgen. Visst var det jobbigt men idag hade jag inga större problem att hantera smärtan. Kände väl att det egentligen hade passat att öka vikten lite men jag nöjde mig så. Jag har tänkt mig en hård vecka och har ingen lust att knäcka den för att mitt ego ska få bevisa att jag nu är stark nog att slå några personbästa...

Den läskunnige kan tyda att jag körde några intervaller stående för att få upp pulsen lite extra.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar