måndag 16 februari 2015

8 japanska smådjävlar

När jag gick ner in källaren idag hade jag inte någon riktig plan för vad det skulle bli för träning. Har ju inte varit duktig och gjort något träningsschema och idag kände jag inte för något speciellt pass. Jag bestämde mig för att cykla 1,5 timmar med blandad intensitet. Tänkte känna efter lite och köra rätt så hårt. Självklart blev det riktigt hårt med blandade intervaller. Började med en lång uppvärmning och sedan fem stycken tunga tvåminuters styrkeintervaller, sex stycken 30sek på högkadens och sist en Tabata. Mellan varje intervallvariant rullade jag lätt ganska länge.

Den där Tabatan var fruktansvärd! Åtta korta men ack så jobbiga små intervaller. Har inte kört någon sådan sen förra vintern tror jag och jag har ännu inte kört en enda 4x4session i år heller. Det är den absolut värsta intervallformen jag vet och jag drar mig för det, det gör så jäkla ont. Det är ju hög tid nu så det är väl bara att ge sig på det och köra! Får bli snart, men inte idag och inte imorgon... men snart...

Andreas dundrade på med flåsettor och det gjorde han grymt bra! Han var helt färdig när han var klar så att säga!

Inte ett enda foto blev taget så idag slipper ni det. Efter träningen hittade jag vår egen lilla snäcka som vilar sig i form.Så skulle man ha det!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar