lördag 31 januari 2015

Väck med julen och hjulen!

Vi hade några ärenden in till stan idag, bland annat köpte jag nya stavar till rullskidorna. I samma veva gjorde vi lite plats på vår säljessida genom att sälja ett par hjul. De var bara cyklade på en enda gång och det är verkligen synd att ha en massa saker som bara ligger och samlar damm, bättre att någon får nytta för dom!

Vi tog väl såklart en kaffe när vi ändå var i farten, sen körde vi hem och svidade om till träningskläder. Andreas körde 3x15 i källaren och jag var såklart tvungen att testa mina nya stavar. Jag har skrivit tidigare om att jag tycker mig ha för korta stavar. Jag har aldrig åkt rullskidor tidigare och är heller inte någon längdskidåkare så jag har försökt läsa mig till och frågat i butiken hur långa stavar man ska ha. Enligt konstens alla regler och vad alla säger till mig borde dom jag köpte från början passa bra, men jag tycker att dom är för korta. Nu fick jag tag på ett par fina kolfiberstavar från OneWay som är fem centimeter längre och dessutom var de på rea, bra bra!Stakade iväg längs cykelbanan och nu kändes det mycket bättre - helrätt! Får se om jag nu kan hålla lite mer jämna steg med Andreas nästa gång vi kör tillsammans.

En liten kaffe efter träningen. Denna gång en riktig cappuccino, ofta gör vi modellen större men det kan bli lite för bra ibland.Sen har vi faktiskt fyllt bilen under förmiddagen och kört en rejäl vända till tippen. Till och med taket fyllde vi upp, där hamnade två stycken julgranar som gjort sitt.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar