fredag 2 januari 2015

Tycker du att det är kul att träna?

Så blev det då fredag, inte för att det märks särskilt mycket men det är ändå en skön dag. Förr när Radio Stella fanns spelades alltid The Cure Friday I´m in love prick kl 14 varje fredag. Det saknar jag! Annars är väl fredagar lika goa fortfarande.

Det pratas en del om storm idag, som vanligt överdrivs det friskt men det blåser lite för mycket för att jag ska njuta av ett pass 3x15min ute som var tänkt. Drog mig istället ner i svettstugan för lite episkt lidande. Inte roligt men det golvade mig rejält, det blev styrkeintervaller. Kör mina 3x15min ute om vinden ger med sig lite på söndag istället. Körde en kombo så här 5x2min+10x1min med 56-59kadens. Det svider ordentligt på mig när korgen nästan är full, som avslutning 2st kortare maxintervaller.

Tycker du att det är kul att träna? Ta i hårdare då!


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar