måndag 19 januari 2015

Synat asfalten

Sparkade väl igång veckan med rullskidor efter jobbet. Vi gav oss av norrut längs med cykelbanan mot Mölle. Det rullade på fint men jag har inte mycket kraft att trycka ifrån med i armarna, det beror delvis på att stavarna jag har är för korta. Dessutom har jag ju rätt klena armar, men det ska det nog bli ändring på! Känner att jag sinkar Andreas för jag orkar helt enkelt inte hålla farten uppe.Lite fart fick jag få upp iallafall för jag slog i asfalten rejält när jag lyckades vurpa på en helt rak och platt väg... Både brallorna och jackan gick det hål i och jäkligt ont gjorde det i knät och armbågen. Börjar tröttna på att jag alltid ska hålla på med att krascha, klantigt helt enkelt. Kan tala om att det gör riktigt ont att vurpa på asfalt, i skogen är det oftast lite mjukare.

Höger knä som vanligt. Det hinner typ precis läka sen är det dags igen. 


Det har förresten snöat här idag, men eftersom det är plusgrader så blev det inte mer än blött på marken. Men lite vitt är det allt i trädgården ändå.//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar