fredag 16 januari 2015

Strafftjugor

Jag satte mig själv på kökstjänst när Andreas gick ner för att köra tröskelintervaller. Inte så mycket matlagning, eller faktiskt ingenting alls, utan underhålla av caféutrustningen. Avkalkning av Moccamastern och polering och rengöring av Vivaldin. Speciellt espressomasinen är viktig att hålla ren eftersom det snabbt gör skillnad i smak om man inte håller efter den. Kaffebönor innehåller mycket oljor och de härsknar när det sitter gammalt kvar. Därför ska man också vara noga med att rengöra kvarnen.

Medan jag jobbade med detta körde Andreas 3x15min på testcykeln. Han lastade på lite mer vikt än sist och höll bra tröskelpuls genom alla intervaller men gick ner något i kadens på den sista, från 96 till 92 ungefär. Jag körde också tröskelintervaller, men efter gårdagens fail var jag ju såklart tvungen att straffa kroppen. Därför pressade jag mig igenom tre stycken 20minuterströsklar. Ha! Där fick du kroppskrälle! Jag la inte på mer vikt, men det kunde jag kanske gjort, låg runt 100kadens och det känns ju lite onödigt högt.

När jag var på väg stapplandes upp från källaren hittade jag Speedy i cykelrummet.


Har ätit gott och slappar i soffan med förskräckligt stolpiga ben. Lite sömn på det här så är man som ny imorgon - på't igen ;)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar