söndag 11 januari 2015

Söndag - distanscykling och resplaner Gran Canaria

Hela fyra timmar har monarken rullat idag! Ja, nu låter det kanske bättre än det i själva verket är - dom timmarna ska såklart delas på två. Andreas tog förmiddagspasset och jag efter kaffet. Som tidsfördriv körde vi igång vinterstudion, det är alltid lite extra motiverande att se andra som sliter! "Kliv, kliv, överlev" var det va? En timme av skidåkning och sedan en timme På Spåret för att öka på allmänbildningen också. Fick minsann bland annat lära oss att vi bor i Scania som Skåne heter på latin, se där ja.

Andreas pappa tog ett par bilder från deras tomt igår och imorse. Det ser inte ut att bli så mycket snö att skotta om man säger så.


När utomhusmiljön ser ut som den gör här i Scania så här års känns det extra lyxigt att ha en resa att se fram emot! Det ska bli grymt skönt att sticka ner till Gran Canaria om några veckor, längtar!! Vi funderar och diskuterar en hel del om hur vi ska lägga upp cyklingen där nere. Eftersom vi var där förra året vet vi en del om var det var bra att cykla och vad vi ska undvika. Det är såklart en stor fördel, men det finns mycket mer att utforska och platser vi gärna vill hitta bra vägar till. Om du har en favoritstigning/stig (mtb eller lvg spelar ingen roll) blir vi jätteglada om du vill dela med dig av tips. Har förstått att det är fin cykling mitt på ön och eventuellt tänker vi hyra en bil för att kunna ta oss dit vi vill. Då kan vi utgå från någon plats högre upp någon av dagarna.

Foto Stina Sjöberg

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar