söndag 4 januari 2015

Sista julklappen!

Till julen hör det ju till att man köper någon julklapp till sig själv också och inte bara till alla andra. Jag har hört, sett och läst att många köpt sig något cykelrelaterat eller annat som har med träning att göra. Även vi har unnat oss en julklapp, inget cykligt men kanske ändå att det har lite positiv inverkan på vår träning..Vissa saker har ju en benägenhet att bli lidande när man jobbar mycket, tränar en hel del och har en massa annat som verkligen måste göras. Det är speciellt en sak som blir lidande hemma hos oss och det är det där med städning. Ovanpå att vi städar alltför sällan har vi dessutom två katter som hjälper till att håra ner ganska bra.

Vi har väntat ett tag på vår julklapp som inte fanns hemma i butiken när vi skulle köpa den, men idag hade den äntligen kommit!

Det är nästan helt omöjligt att få skärpa på den när den åker omkring över golvet.

Den har kört runt här i huset ett tag och lärt sig att hitta. Nu ska vi bara se till att den kommer över alla trösklar så den kommer in och ut ur alla rum, den hade lite problem på ett par ställen.

Vi har haft lite att stå i den här dagen och hoppat över träning, men imorgon är vi tillbaka i sadeln och/eller på våra rullskidor!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar