onsdag 21 januari 2015

Onsdagströsklar

Efter en jäktig dag tycker jag mig nu vara värd att sitta ner i soffan med en katt i knät och slappa en stund. Jag cyklade hemifrån klockan sex imorse sedan dess har det varit full fart hela dagen. Har inte ens suttit ner och haft kafferast eftersom vi var ute hela förmiddagen, en bra dag på jobbet helt enkelt!

Kaffet tog jag däremot igen med råge när jag kom hem, en dubbel cappuccino satt onekligen fint. Vår Vivalid levererar verkligen grymt gott kaffe, det var ett riktigt bra beslut att köpa en lite större och bättre maskin. Vår gamla Silvia var också mycket bra och gav fint resultat, men det var lite mer jobb med att tex tempsurfa den för att göra en god kopp och den kunde inte skumma lika mycket mjölk åt gången. Inget större problem, men nu använder vi espressomaskinen mycket mer än vi gjorde då. Dubbelkokare is da shit! Vi brygger nästan aldrig "vanligt" kaffe längre, när man jämför smakar det inte alls speciellt gott.

Med koffeinboostade ben drog jag på mig lycran, pulsbandet och lvgskorna och körde mina intervaller i källaren, vilket var klent eftersom det är riktigt fint cykelväder ute idag. Det faktiskt helt vindstilla så det hade varit skönt att cykla ute men det fanns det inte tid till.


Efter lite matlagning och intag av det tillagade har jag nu alltså slappat ner mig i soffan - nöjd, trött och med stumma ben.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar