onsdag 7 januari 2015

Onsdag, grusvägsträning

Jag har egentligen inte direkt något att skriva om, men Andreas har totalt säckat ihop i soffan och orkar inte ge sig i kast med ett blogginlägg. Jag får vidarebefordra hans ord istället :)

Jag fick ett sms under eftermiddagen där han nämnde något om att han kanske skulle cykla ute en sväng. Jag har jobbat lite senare än vanligt och när jag cyklade hem kollade jag i den där "Hitta dina vänner"appen och såg att han nog var ute på cykeln. Han körde in lite tid på mig och kom hem strax efter mig.

Oftast när han cyklar ute nu under vintern brukar han köra 3x15intervaller men eftersom det blev gjort i källaren igår fick han hitta på något annat idag. Det avverkades någon slags sweetspot-träning strax under tröskel i en stunds solsken, en hel del blåst och senare lite halvmörker. Egentligen var det tänkt att vi båda skulle hålla vilodag och kanske bara köra lite lugnt på rullskidorna eller liknande, men eftersom det lovas skitväder framöver gjorde han rätt i att ta tillvara på den här dagen med utecykling!

Han hade inte vett nog att plocka fram telefonen och klicka av några bilder och det var väl kanske lika bra för det ser ju för tradigt ut ute nu. Vi bjussar på lite grönska och värme från förr istället.Undrar just om han kan hålla sig till att ta en vilodag imorgon...?
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar