torsdag 15 januari 2015

Misslyckad KompisKampHär sportas det inne på källarplan och där bakom testcykeln står två par rullskidor som längtar efter att få känna asfalt under hjulen igen. Det gör vi också, men det har inte varit läge för det på ett tag. Det har varit helt förjäkligt väder med storm, kuling och ösregn mest hela tiden sedan vi köpte dom. Ser ut som att det kommer adderas lite blötsnö till det hele så ingen ljusning i sikte än så länge.

Nog tjatat om detta. Det är väl ändå för väl att vi har tillgång till grym inomhusträning och det har som sagt utnyttjats idag igen. Eftersom jag tyckte mig känna att jag hade rätt så pigga ben igår bestämde jag redan då att jag skulle testa en Kompiskamp idag. Räknade på vilka kp och vilken kadens jag skulle satsa på för att försöka öka w/kg en aning. Började enligt planen och höll ut i drygt tretton minuter och det var verkligen fruktansvärt jobbigt! Sen rasade jag som ett korthus, orkade inte hålla kadensen uppe och när jag väl gått ner i kadens var det omöjligt att fajta sig upp igen. Ett litet misslyckande som jag tror jag låter bli att lägga upp i exceldokumentet... Ska ge det ett nytt försök ganska snart tror jag.

Man fotar ju inte så gärna under Kompiskampen och jag vill helst inte ha folk i närheten så jag gick ner och tog en bild på Nilsson till er istället.
Imorgon är det fredag!
//Y

4 kommentarer:

 1. Det är ju det som är bra att prova kompiskampen med god tid innan sista dag, att ha fler försök! Jag avskyr den helt ärligt, det är de värsta minuterna i livet..,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB16 januari 2015 06:56

   Precis min tanke, ska ge mig på det igen och då j*vlar!
   Det är verkligen fruktansvärt!! Måste skaffa tjockare pannben det är det enda som hjälper =D

   Radera