tisdag 6 januari 2015

Hej Källarträning!

Ja hur motigt det än kändes att gå ner i källaren för att träna så fanns det ingen återvändo idag. Andreas tog förmiddagspasset och jag gick ner efter lunch. Han har sällan några problem med att motivera sig till källarträning, jag däremot har det nästan alltid. Men lika ofta vänder det ju så fort jag börjat trampa. Det är väl konstigt att jag ändå är lika omotiverad till det nästa gång när jag så väl vet att det ändå är rätt okej att köra Monark. Det gör ju ont så då måste det ju vara bra!

Tröskelintervaller körde vi båda två idag, 3x15minuter med hög kadens. För ovanlighetens skull tuggade minuterna på ganska fort faktiskt.

Förövrigt är vi rätt möra i kroppen efter gårdagens skidåkning. Jag har träningsvärk i armar, axlar, mage och bröstmuskler - gött!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar