tisdag 27 januari 2015

Fin igen!

Den cykel som får allra minst omvårdnad av mig är faktiskt den som används dagligen. Cykeln som jag bara plockar ut ur förrådet, cyklar iväg på till jobbet och sedan snabbt slänger in där igen när jag kommer hem. Den ska ju bara funka varje dag, på morgonen har jag inte tid med något som krånglar. Den får utstå både skitiga, blöta och salta vägbanor och tvättas typ aldrig. Nu såg den för sorglig ut. Glad blev både jag och hojen när jag rullade in på uppfarten och fick syn på Andreas. Han hade förberett för en ordentlig cykeltvätt och skickad in mig i värmen medan han putsade och polerade.Nu står den i källaren och torkar, ren och fin med nysmord kedja! Borde göras lite oftare, måste bättra mig...

Lite omtanke och omvårdnad som förgyllde min dag, tack A!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar