söndag 18 januari 2015

Distanssöndag - ute!

Just som Andreas var i färd med att byta om för att köra en källardistans tittade jag ut genom fönstret och konstaterade att det faktiskt var läge att cykla ute! Inget regn, 3 plusgrader och bara 7 sekundmeter, lika bra att passa på. Det blev raskt en ändring i planerna och vi körde ut tillsammans efter lunch.

Självklart lade vi upp rutten så att vi började i motvind och fick vinden i ryggen på hemvägen. Det blev inte någon mastodontrunda, men iallafall lite mer än 2 1/2 timme i sadeln. Det satt fint med lite frisk luft istället för att svettas i källaren.

Äntligen fick min kära cykel en välbehövlig tvätt också.

Ren och fin på väg ner i källaren.


Igår fick vi också till det med utomhusaktiviteter. Andreas körde som bekant rullskidor, jag tyckte det blåste för mycket och tänkte att jag nog aldrig skulle ta mig hem igen om jag rullade i väg i medvind därför tog jag en rask promenad istället. Det ångrade jag nästan direkt när jag upptäckte att det i stort sett var vindstilla på cykelbanan...

Gick bort till Ica Skeppet och handlade kvällsmat och fina blommor :)
Nu återstår mat och vila sen är vi väl redo för den annalkande arbetsveckan.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar