onsdag 14 januari 2015

Blev inte som jag tänkt mig

Jag har varit ifrån träning två dagar på grund av att jag jobbat extra och varit trött på kvällarna när jag kommit hem. Idag var jag inställd på att köra testcykel och tänkte mig ett hårt pass, men jag vaknade med sprängande huvudvärk och den ville inte ge med sig på hela dagen. Jag har haft en arbetsdag som spenderats nästan helt utomhus och jag gick i stort sett hela tiden runt och frös. Det gjorde bara att huvudvärken blev värre. När jag väl kämpat mig hem på cykeln kraschade jag på soffan en stund och när Andreas kom hem blev jag serverad en stor kopp kaffe. Varken det ena eller andra hade någon som helst inverkan på skallen.

Gissa vad jag gjorde? Tog tempen för att vara säker på att jag inte hade feber och det hade jag inte - bra. Bestämde mig för att ge träningen en chans trots att hela kroppen bara ville lägga sig och vila. Det verkar kanske inte riktigt klokt med tanke på att jag mådde rätt så kass, men av erfarenhet vet jag att det faktiskt kan funka att träna bort en huvudvärk. Sagt och gjort, började med uppvärmning och sedan femton minuter på tröskel. Inget resultat och det var inte behagligt, men det blev iallafall inte värre. Kände att det kändes bättre när jag tog det lite lugnare så jag fortsatte inte med trösklar utan saktade in och körde en timme med 65-70% puls. Bibbedibabbedibo så var huvudvärken nästintill väck! Och nu mår jag riktigt bra! Hoppas bara att jag inte åker på en bakslag imorgon och mår sju resor värre...Sällskap den sista kvartenFörutom huvudvärken kändes kroppen och framförallt benen starka och pigga. Satsar på en hårdare omgång imorgon. Andreas har vilat idag efter fem dagars träning på raken, igår matade han igenom 20 stycken ettor.

Gokväll!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar