fredag 23 januari 2015

20x1min + Fredag + UPSmannen = Klockrent

Matchar den mina skor? Klart den gör! 
Blev en riktigt äkta fredag idag, lite som julafton fast gråbrunklädd som UPS:mannen ni vet. Han är nästan bättre än tomten, man får alltid det man önskar! Idag önskade jag mig en Forerunner 920XT och se vips där stod han med ett paket ;)


Trots finväder avverkade vi dagens intervaller i källaren, ibland hinner man tyvärr inte med allt man vill. Styrkeintervaller 20x1min med runt 55 kadens körde vi båda två. Imorgon blir det lite nytt för oss, jag har väl läst det på diverse sajter tidigare men det har aldrig blivit av. Erik tipsade mig idag om en ond intervalltyp. Dax att testa, om det är något jag litar så är det hans pannben. Om möjligt tjockare än mitt om jag tillåts skryta lite…

Lite fånigt med en cliffhanger på en sån sak, siffrorna och upplägget dyker upp imorgon. Jag glömde lappen med anteckningen ute i bilen.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar