onsdag 3 december 2014

Vad ger man sin cykel i present?

Varken Andreas eller jag har tränat idag. Jag känner mig trött och har ont i huvudet efter en hektisk dag på jobbet och ser fram emot en likvärdig dag imorgon, haha!

Försökte fundera ut något spännande att skriva om men det var lite blankt i skallen. Tittade tillbaka till samma datum förra året och såg att det var lika torftigt då... Såg också att min pendlahoj snart firar ett år i min ägo, det kräver ju att firas! Kanske den ska få någon trevlig present. Har ända sen jag köpte den irriterat mig på pedalerna. Det är vanliga pedaler men de är helkonstigt utformade, de är jättehala. Kanske jag köper ett par vändbara spd-pedaler, såna som är som en vanlig pedal på ena sidan. En tvätt kan den också förtjäna!Förutom pedalerna är jag verkligen nöjd med min Trek, det är en helt perfekt pendlarcykel!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar