tisdag 2 december 2014

Utomhusintervaller 3x10

Igår hade jag vilodag medan Andreas körde ettor i källaren och planen var att jag skulle göra det idag. När jag cyklade hem från jobbet i mörkret hade det i stort sett blivit vindstilla och det var faktiskt riktigt skönt ute, därför ändrade jag på planerna och förslog utecykling istället. Andreas var direkt med på det och en kvart senare var vi ombytta och klara.

Eftersom A bara skulle rulla lugnt fick jag bestämma vägval. Jag kände inte för att ge mig iväg långt hemifrån så jag valde att ta grusvägen ut till Mölle och köra intervaller där fram och tillbaka. Den vägen är helt totalt platt så istället för tunga korta intervaller som hade passat bättre i en brant backe bestämde jag mig för 3x10 runt tröskel.

Testade min nya fina svarta jacka för första gången utomhus. Andreas körde bakom och lyste på mig och fotade. Måste ju säga att den passar bra så här i juletid, man lyser ju upp som en hel julgran :)

Sugoi är märket på jackan och den jag har är svart, men finns i fler färger
Nu ska jag värma mig med lite glögg.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar