måndag 22 december 2014

Slappat, shoppat, tränat

Jag är en av de lyckliga som gått på julledighet idag! Började väl med en extra stor cappuccino tillsammans med Olsson i soffan i morse. Fortsatte med att sprida lite julglädje genom att hänga ut en klapp till sopgubbarna innan jag drog iväg på jakt efter de sista julklapparna. Lyckades inte få tag på allt och nu börjar det ju bli lite småkrisigt...! Nu måste jag alltså ut i morgon också!

Det är faktiskt rätt så tröttande att trava omkring bland alla butiker, min kropp är väl inte riktigt van vid det och jag får både ont i fötterna och blir så trött i ryggen. Jag orkade bara med en timmes lugnt trampande i källaren när jag kom hem. Kollade på ett program om Stora Barriärrevet som tidsfördriv.Lillejulafton imorgon, då rullar vi nog inte cyklar det blir väl köttbullar istället :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar