lördag 27 december 2014

Sådärja - väntar på paket!

Gav oss in i reaträsket idag för att införskaffa en ny brödrost. Kom vi hem med en ny brödrost? Nej! Vi har haft en gammal trotjänare här som jag antar härstammar från Yvonnes första lägenhet, den gav upp för ungefär två veckor sedan. Jag själv skulle vilja att det var som i Kalle Ankas värld, där går man in i en affär och säger att man vill köpa en brödrost varpå man får en i handen, betalar och går ut. Alltså inga val eller krångligheter med tusen olika funktioner, designer och saker som inte behövs. Den ska bara stå i ett skåp och används inte jätteflitigt!!!

Tyvärr fungerar det inte alls så, idag fick vi lära oss att en brödrost kan kosta ända upp till sisådär 4000kr och väga nästan 8kg. Den vi ville ha för 219kr (som vi tyckte var dyrt nog) fanns såklart inte på lager.

Lite vettigt har vi fått gjort. Jag har kört styrkeintervaller 20x1min med 56-59kadens. Det var skönt och kändes rätt bra i kroppen, tungt men inte för tungt. Pulsen vittnar om att jag faktiskt hade mycket mer att ge och det är ju ett bra kvitto på att höstens slit börjar göra nytta.
Nilssons monsteruppvärmning som vanligt...

Sen var vi och köpte pjäxor på rean också, vi har ju sällan så mycket snödrivor här nere att det är lönt att köpa längdskidor. Vi tänker oss rullskidor som lite alternativ träning då vi i princip aldrig gör något annat än cyklar på vår lediga tid. När vi nu har både pjäxor och alla andra tillbehör är det väl lika bra att att klicka hem varsitt par rullskidor. Sagt och gjort, nu väntar vi på paket!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar