tisdag 30 december 2014

Så anlände dom till sist - skidorna

Ett litet, litet tag var vi nästan lite oroliga att vi skulle få våra rullskidor medan snön fortfarande låg kvar på marken, men tack och lov kom tövädret och nu är det barmark igen. Lite ironi där, nästan två dagar med några millimeter snö fick vi iallafall och jag gillar verkligen när det är vitt på marken och skönare, kallare luft. Men som sagt, nu kunde vi ju sticka ut och testa våra nya skidor direkt på barmark!

Grönt gräs och blöt asfalt, det är vinter det.


Det var helt klart en väldigt positiv upplevelse. Lite stappligt och vingligt till en början, men inte omöjligt. Efter bara en liten stund kändes det rätt så stabilt och det gick att trycka på lite mer. Riktigt kul faktiskt! Tycker dock att jag kanske har för korta stavar - eller, det har jag. Behöver nog 5cm till, bilden är lite missvisande där ser det ut att behövas ännu mer.


Vi valde medvetet att inte köra någon längre tid, misstänker att det kan ge träningsvärk både här och där. Eventuellt hinner vi med en omgång imorgon igen, vi har ju ett cykelpass vi också ska göra... Det håller vi hårt vid, det här ska ju inte bli något annat än en cykelblogg ;) Vi känner ändå att våra kroppar behöver lite mer varierad träning emellanåt. Det vore nyttigt med överkroppsträning, det är bra även för mountainbike.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar