fredag 19 december 2014

#KompisKampen december

Inte så stöddig just nu! 


Jo tjenar vad passar bättre en fredag efter jobb! Andreas ryckte ju igång här hemma i veckan så jag blev sugen jag med. Det är ju nästan lite fånigt att känna ett sug efter den typen av lidande men när jag väl hade bestämt mig så kunde jag knappt hejda mig, så här i efterhand förstår jag inte riktigt varför. 20min allt vad man har och allt vad man kan ge är ingen njutning, det gör ont exakt över allt. Till och med i psyket. Det är ju lite lustigt hur man i sina egna tankar försöker lura sig själv till att det inte ska kännas som så lång tid. Jag börjar tex. dela upp tiden i kortare delmål, som efter tio minuter tänker jag att "ok, nu är det bara lika länge kvar och jag har ju klarat det hittills och det gick ju rätt så bra så resten fixar jag också" It's a mind game, man får leka lite och lura hjärnan!
Den här gången lyckades jag öka i watt/kg något, frågan är nu bara hur det ska gå nästa gång... Det känns inte som att det går att klämma fram mer kraft än så här!
Mina och alla andras siffror hittar ni här: KompisKampen

Efter som det inte bara är jag som cykeltränar här i huset så får jag väl nämna några ord om Andreas också. Han tog över Monarken efter mig och körde10x2min på 5.5kp. På frågan om hur det kändes svarade han "Jag vill inte köra en till" 

Behöver jag säga att det är fyra mycket trötta ben som just nu är uppslängda i horisontalläge.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar