torsdag 25 december 2014

Julvilan är över.

Nu har minusgraderna hittat hit ner också, dock inte snön. Det var riktigt krispigt och skönt ute idag, förutom att det blåste (som vanligt...) Vi sportade en långpromenad i solskenet och kilade in på Ica Skeppet på vägen hem för att lösa in två Trisslotter som Andreas skrapat fram vinster på! Helt otroligt, 30kr på varje så det blev två nya lotter.

Gick förbi ett äppleträd också, fint.


Längs vägen mötte vi två rullskidåkare och det såg ju faktiskt rätt lugnt och kul ut på något vis. Alltså inte lugnt som att det inte är jobbigt utan bara att det inte verkar lika hetsigt som tex cykling kan vara, om ni förstår hur jag menar. Det känns om en träningsform som är mer human att utföra i vårt råa, blåsiga klimat. Imorgon blir det nog "Add to cart". Igår var det ju julafton och då fick vi varsitt par jättefina skidhandskar från Skigo så nu går det ju inte att backa!


Vårt tränande uträttade vi i källaren just av den där väderaspekten. Efter ett par träningsfria dagar kördes det idag tröskelintervaller. Enligt prognosen ska det inte var så mycket vind imorgon, så vi satsar på utecykling!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar