torsdag 4 december 2014

IntervallBajkenIgår hade jag inte möjlighet att få till någon cykelträning, började jobba tidigt redan klockan sex på morgonen och var inte hemma förrän sent. Ibland blir det så men idag kunde jag ta revansch. Stack iväg med siktet inställt på 3x15min, det kändes svinkallt trots 2.5°C.

Jag krängde på mig mina nya skoöverdrag från GripGrab, inga frusna tår blev det och dom satt perfekt!
När jag kör intervaller ute har jag vissa ställen som jag passerar där jag kan se om det går bättre eller sämre på klockan. Idag var det lite taskig vindriktning men jag såg ändå att jag låg bra till och det är en bra morot. Försöker alltid mosa på lite över vad jag tror att jag har i tröskel och pina, när sista 15min intervallen egentligen var klar fortsatte jag gasa hela vägen hem istället för att varva ner. Därför blev det något i den här stilen, 2x15+1x28 med fyra fem minuter rullvila mellan. Tyvärr har jag en del vägar att korsa och vissa tvära kurvor på denna rundan, därför är det ofrånkomligt att pulsen "hoppar" en aning. Jag kör den då den känns trygg nu när det är mörkt pga nästan obefintlig biltrafik.

Serverar lite siffror på det.

Noga med tider kan man ju unna sig att vara på testcykeln i källaren, ute unnar jag mig gärna lite extra smärta om lusten finns och benen vill.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar