onsdag 17 december 2014

Först klappjakt sedan Kompiskamp

Vi utrustade oss med det stora tålamodet och gav oss iväg, stod och hängde på dörren kl 10. Vår taktik gick ut på att det var mindre folk då och det stämde.

Det gick inte lång tid innan vi hamnade på ändan, kaffetid!


Shoppade loss ett tag, hittade faktiskt vad vi letade efter stort sett hela tiden. Som ni säkert förstår så här års kan vi ju inte säga vad…
Vi höll oss fortsatt lugna och samlade men stannade än en gång till och fyllde på mer fika, för övrigt ett bra sätt att i lugn och ro sitta ner och få fler bra idéer. Reste oss upp, gick med lugna steg handlade det sista och sedan ut i friska luften igen. Nöjda fortfarande lugna och glada och väldigt nöjda med vår bedrift. Det vi faktiskt ångrar var att vi inte hann med att titta så mycket närmare på rullskidor till oss själva, men det får väl bli en annan gång.

När vi kom hem gick jag ner en våning och gav mig och mina ben en kompiskamp. Det var väl ingen dans på rosor direkt, finfin gränslös smärta blandat med många "varför gör jag detta" i tankarna.  Svaret på den frågan vet jag redan, frågan är väl snarare varför jag ställer den till mig.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar