söndag 21 december 2014

Distanssöndag

Distanssöndag verkar vara det allmänna upplägget runt om i cykelsverige så här års. Har sett många bilder som visar diverse gäng som varit ute ett antal timmar i varierande väder och väglag. Själv har jag inte cyklat alls idag. Bredvid mig sitter däremot en som är lite trött i benen efter ett par timmar källardistans idag och det samma igår. När man cyklar "distans" inomhus är det verkligen svårt att motivera sig till mycket längre tid. Utomhus är det ju bara kul, speciellt om man är flera! Men ensam i källaren - inte så jättekul...

Jag plågade ju mig igenom 20 minuters kompiskamp i fredags och ett distansrull igår, inget alls idag och laddar för morgondagen. Har tagit semester så då har jag ju all tid i världen, eller hur?!

Jag var runt och fixade med lite julbestyr tidigare i förmiddags och fick äntligen använt ett presentkort från förra året. En bakbok blev det.Ha en fortsatt mysig fjärde advent!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar