måndag 15 december 2014

Det blir nog rullskidor

För en vecka sedan nämnde vi här att vi börjat fundera på att skaffa rullskidor. Vi har fortsatt på det spåret och kollat runt på nätet på lite olika märken och sorter. Eftersom vi inte har någon som helst förkunskap i ämnet är det lite av en djungel för oss. Vi tror oss ha bestämt att vi ska köra på klassiska skidor, verkar som att det är det kloka valet för nybörjare. Vilket märke det blir har vi inte beslutat, blir väl så att vi väljer något av hygglig kvalitet. Helst av allt vill vi handla i en fysisk butik och inte via webbshop, men som vanligt är nog inte utbudet så stort. Vi ska iallafall ta en koll i några butiker nu i vecka och hoppas på att vi hittar något bra.

Det ska bli kul att testa en ny träningsform och förmodligen kommer det ge en riktigt kul träningsvärk! Vi tror iallafall att det skulle vara bra för våra ben med lite överkroppsträning.

Vilket leende
Apropå ben så har jag vilat mina idag medan Andreas har cyklat Monark. Han kände sig ju inte så pigg igår och valde (aningen motvilligt) att inte träna, idag kunde han inte hålla sig ifrån det. Han testade ut ett antal olika motstånd för kommande intervallpass och på så vis blev det en timmes blandad träning.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar